Meteen naar de inhoud

Zonnig en droog, morgen ook mist en bewolking KNMI : 01-03-2023

Zonnig en droog, morgen ook mist en bewolking

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond blijft het droog. Er zijn opklaringen maar vanuit het noordoosten drijft bewolking binnen. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig.

Komende nacht kan er met name in het noorden en midden van het land mist voorkomen. De minimumtemperatuur ligt tussen +2°C op de Wadden en -3°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Morgenochtend is het op veel plaatsen bewolkt of mistig. In het zuiden schijnt de zon. Het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.
Morgenmiddag wordt het op de meeste plaatsen zonnig. Alleen in het noorden kan eerst nog bewolking voorkomen. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het noorden tot 8°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.
Morgenavond blijft het droog. Vooral in het noorden komt bewolking voor. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 01/03/2023 18.27 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Af en toe zon en droog. Vanaf komend weekeinde overdag kouder en enkele winterse buien.

Vanaf zondag 5 maart in de nacht en ochtend een redelijke kans op code geel voor gladheid door bevriezing en/of winterse neerslag.
Uitgifte: 01/03/2023 02.36 uur LT

Lange termijnverwachting

Woensdag 08 maart tot en met woensdag 15 maart
Aanhoudend wisselvallig met dagelijks 70/80% kans op neerslag. Onzekere temperatuurverwachting: 50% kans op temperaturen boven normaal en 50% kans op temperaturen beneden normaal.
Uitgifte: 01/03/2023 02.36 uur LT