Meteen naar de inhoud

Toenemende bewolking en vannacht plaatselijk mist KNMI : 02-03-2023

Toenemende bewolking en vannacht plaatselijk mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het op de meeste plaatsen onbewolkt. Van het noordoosten en oosten uit neemt de bewolking geleidelijk toe. Het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.

Komende nacht kan er plaatselijk mist voorkomen. Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt rond 0°C. De wind komt uit een noordelijke richting en is zwak tot matig.

Morgenochtend is het bewolkt en mogelijk komt er eerst nog plaatselijk mist voor. Het blijft droog. De wind komt uit een noordelijke richting en is zwak tot matig.
Morgenmiddag blijft het droog. Geleidelijk breekt de zon op steeds meer plaatsen door. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind komt uit een noordelijke richting en is zwak tot matig.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De noordelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 02/03/2023 21.16 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Eerst nog overwegend droog. Begin volgende week een overgang naar een wisselvallig en vrij koud weertype met een toenemende kans op winterse buien.

Vanaf vrijdag is de kans op uitgifte van waarschuwingen niet groot.
Uitgifte: 02/03/2023 05.05 uur LT

Lange termijnverwachting

Donderdag 09 maart tot en met donderdag 16 maart
Aanhoudend wisselvallig met dagelijks ca. 80% kans op neerslag. Eerst nog vrij koud, later neemt de kans op temperaturen beneden normaal af naar 30%.
Uitgifte: 02/03/2023 05.05 uur LT