Meteen naar de inhoud

Vanmiddag geleidelijk meer zon en meest droog KNMI : 17-04-2023

Vanmiddag geleidelijk meer zon en meest droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag breekt van het oosten uit de zon steeds vaker door. Plaatselijk kan er een bui vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De temperatuur heeft een maximum rond 14°C. De wind uit het noordoosten is matig.
Vanavond klaart het op. In het zuidoosten is er echter meer bewolking aanwezig met kans op een enkele bui. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig en in het kustgebied soms vrij krachtig.

Komende nacht blijft het droog en daalt de temperatuur tot 4°C. Er staat een matige wind uit het noordoosten. Langs de kust kan het soms vrij krachtig waaien.

Morgenochtend schijnt eerst op veel plaatsen de zon. Later neemt de bewolking toe. Het blijft verder droog. De wind uit het noordoosten is matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.
Morgenmiddag zijn er wolken, maar de zon schijnt er ook af en toe tussendoor. Het blijft droog en de maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind draait naar het oosten en is matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.
Morgenavond klaart het verder op en is het droog. De wind draait naar het noordoosten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/04/2023 12.02 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Dinsdag en woensdag perioden met zon en droog. Vanaf donderdag af en toe een bui en op vrijdag en zaterdag waarschijnlijk tijdelijk wat hogere temperaturen.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is klein.
Uitgifte: 17/04/2023 02.59 uur LT

Lange termijnverwachting

Maandag 24 april tot en met maandag 01 mei
Dagelijks 40-50% kans op een bui, maar er blijven ook perioden met zon. De eerste dagen is het waarschijnlijk vrij koel, daarna wordt de temperatuurverwachting erg onzeker.
Uitgifte: 17/04/2023 02.59 uur LT