Meteen naar de inhoud

Vandaag perioden met zon en meest droog. Morgen van het noorden uit zonnig KNMI : 18-04-2023

Vandaag perioden met zon en meest droog. Morgen van het noorden uit zonnig

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag is er in het midden en zuiden vrij veel bewolking en schijnt de zon maar af en toe. In het noorden is de zon vaak te zien. Het blijft droog en de maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind komt uit het oosten tot noordoosten en is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 à 6.
Vanavond komen er steeds meer opklaringen en blijft het droog. De wind komt uit het oosten tot noordoosten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 3°C in het noorden en oosten tot 7°C in het zuiden. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten.

Morgenochtend is er in de zuidelijke helft veel bewolking. Elders is het zonnig. De bewolking trekt zuidwaarts weg. Het blijft droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het oosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is het zonnig, met slechts een paar wolken. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.
Morgenavond is het helder en droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/04/2023 14.57 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Af en toe een bui. Vooral zaterdag wat hogere temperaturen, maandag duidelijk koeler.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is voorlopig klein.
Uitgifte: 18/04/2023 15.13 uur LT

Lange termijnverwachting

Dinsdag 25 april tot en met dinsdag 02 mei
Dagelijks 40-50% kans op een bui, maar er blijven ook perioden met zon. In de eerste dagen is het waarschijnlijk vrij koel, daarna wordt de temperatuurverwachting erg onzeker.
Uitgifte: 18/04/2023 15.13 uur LT