Meteen naar de inhoud

Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui KNMI : 24-04-2023

Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en trekken er nog enkele buien over. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Komende nacht komt er een enkele bui voor. De minimumtemperatuur ligt landinwaarts rond 4°C. De noordwestenwind is zwak tot matig, aan zee matig tot vrij krachtig. In het noordelijk kustgebied is de wind krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is er af en toe zon met hier en daar een bui. De noordwestenwind is matig, aan zee matig tot vrij krachtig. In het noordelijk kustgebied is de wind eerst nog krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag is er af en toe zon maar er trekt ook nu en dan een bui over. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De noordwestenwind is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.
Morgenavond is er weinig bewolking en is het op veel plaatsen droog. De noordwestenwind is zwak tot matig, aan de noordkust eerst nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/04/2023 21.49 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Aanvankelijk enkele buien en vrij koud met in de nacht kans op vorst. Vanaf donderdag geleidelijk oplopende temperaturen en vrijdag perioden met regen.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is voorlopig niet groot.
Uitgifte: 24/04/2023 04.00 uur LT

Lange termijnverwachting

Maandag 01 mei tot en met maandag 08 mei
Overwegend droog (10-20% kans op neerslag), later in de periode een wat grotere neerslagkans. De temperatuur ligt rond of iets onder het langjarig gemiddelde (70% kans).
Uitgifte: 24/04/2023 04.00 uur LT