Meteen naar de inhoud

Vannacht en vanochtend plaatselijk mist KNMI : 07-02-2023

Vannacht en vanochtend plaatselijk mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Code geel voor dichte mist in het noordoosten.

Vannacht komt op meerdere plaatsen mist voor. In het noordoosten is de mist plaatselijk dicht. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk -5°C in het oosten en +2°C aan zee. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit zuid tot zuidoost.

Vanochtend begint met plaatselijk mist, vooral in het noordwesten. De mist lost in de tweede helft van de ochtend op. Verder is het zonnig, al komt er verspreid over het land wat bewolking voor. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.
Vanmiddag is het overwegend zonnig. In het uiterste noordwesten komt mogelijk meer bewolking voor. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. Er staat weinig wind. Aan de noordwest- en noordkust staat een matige wind uit het zuidwesten.
Vanavond is het op de meeste plaatsen onbewolkt. Er is weinig wind.

Komende nacht is het helder en droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk -6°C in het oosten en rond het vriespunt aan zee. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit zuidelijke richtingen.

Morgenochtend is het zonnig. Er staat weinig wind.
Morgenmiddag is het overwegend zonnig. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. Er staat weinig wind. Aan de noordwest- en noordkust staat een matige wind uit een zuidelijke richting.
Morgenavond is het op de meeste plaatsen onbewolkt. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten.(Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/02/2023 02.47 uur LT

    

Meerdaagse verwachtingen

Droog en rustig weer. In de nacht en vroege ochtend kans op mist. Eerst vrij koud met veel zon en ’s nachts lichte tot matige vorst. Na donderdag oplopende temperatuur en meer bewolking.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is vooralsnog klein.
Uitgifte: 06/02/2023 00.55 uur LT

Lange termijnverwachting

Maandag 13 februari tot en met maandag 20 februari
20% kans op aanhouden van het rustige en droge weer. 80% kans op overgang naar wisselvallig en (vrij) zacht weer. De kans op vorst in de nacht neemt af naar ongeveer 10%.
Uitgifte: 06/02/2023 00.55 uur LT