Meteen naar de inhoud

Overwegend bewolkt, zondag vooral in het noorden eerst lokaal mist KNMI : 11-02-2023

  • knmi

Overwegend bewolkt, zondag vooral in het noorden eerst lokaal mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag blijft het droog. Er is vrij veel bewolking, vooral in het noorden breekt soms de zon door. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. Er waait een matige wind uit het westen. In het Waddengebied is de wind vrij krachtig.
Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Later kan in de noordelijke helft van het land plaatselijk mist ontstaan. Het blijft droog en er is weinig wind.

Komende nacht is het droog. Vooral in het noorden komt plaatselijk mist voor. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 2°C in het noorden en westen en 7°C in het zuiden. Er is weinig wind.

Morgenochtend overheerst de bewolking en lost eventuele mist geleidelijk op. Het blijft droog. Er is weinig wind.
Morgenmiddag is er in het algemeen veel bewolking. De middagtemperatuur is ongeveer 9°C. Het blijft droog en er is weinig wind.
Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en blijft het droog. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 11/02/2023 12.14 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

De eerste dagen rustig en droog met in de nacht en ochtend kans op mist. Vanaf donderdag af en toe regen. Overdag vrij zacht.

Dinsdag is er in de nacht en ochtend vooral in het westen en noorden een grote kans op code geel voor plaatselijk dichte mist.
Uitgifte: 11/02/2023 05.03 uur LT

Lange termijnverwachting

Zaterdag 18 februari tot en met zaterdag 25 februari
De middagtemperaturen blijven waarschijnlijk boven het langjarige gemiddelde. Verder is er dagelijks zo’n 50% kans op regen, in het weekend van 18 en 19 februari is die kans tijdelijk 60-70%.
Uitgifte: 11/02/2023 05.03 uur LT