Meteen naar de inhoud

Veel bewolking en af en toe regen, morgen geleidelijk droger en meer zon KNMI : 18-02-2023

  • knmi

Veel bewolking en af en toe regen, morgen geleidelijk droger en meer zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond valt van tijd tot tijd regen of motregen. De wind komt uit het westen en is boven land matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht blijft het af en toe regenen. De minimumtemperatuur wordt 7°C. De wind komt uit het westen en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Morgenochtend is het bewolkt en regent het eerst van tijd tot tijd. In de loop van de ochtend wordt het van het noorden uit droog en breekt de zon door. De westelijke wind is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig. In het noorden draait de wind naar noordelijke richtingen.
Morgenmiddag is het op de meeste plaatsen droog en is vooral in de kustprovincies geregeld de zon te zien. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind is matig uit een noordwestelijke richting.
Morgenavond is het droog en klaart het verder op. De westelijke wind is aan de kust matig tot vrij krachtig, landinwaarts is er weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/02/2023 21.28 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Maandag en dinsdag meest droog, zacht en soms zon. Vanaf woensdag grotere kans op regen en iets dalende temperaturen.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is voorlopig klein.
Uitgifte: 18/02/2023 04.25 uur LT

Lange termijnverwachting

Zaterdag 25 februari tot en met zaterdag 04 maart
De kans op droog weer is groot, ongeveer 80%. De temperatuurverwachting is erg onzeker: de kans op temperaturen onder normaal is even groot als op temperaturen boven normaal.
Uitgifte: 18/02/2023 04.25 uur LT