Meteen naar de inhoud

Hill”s Prescription Diet i/d Digestive Care Low Fat Stoofpotje – 12 x 354 g

 50,95

Categorieën: ,

Vernieuwde samenstelling! Het vertrouwde Prescription Diet i/d product is nu versterkt met Hill”s ActivBiome+ ingrediënttechnologie. Een overschakelperiode van 7 dagen wordt geadviseerd.
Hill”s i/d Digestive Care Low Fat Stoofpotje – Prescription Diet – Canine is natvoer met een laag vetgehalte ter ondersteuning van de spijsvertering van jouw hond.

Productinformatie

Let op! : Dit product ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven.

Vernieuwde samenstelling! Het vertrouwde Prescription Diet i/d product is nu versterkt met Hill’s ActivBiome+ ingrediënttechnologie. Een overschakelperiode van 7 dagen wordt geadviseerd.

Hill’s i/d Digestive Care Low Fat Stoofpotje – Prescription Diet – Canine

Vernieuwde samenstelling!
Het vertrouwde Prescription Diet i/d product is nu versterkt met Hill’s ActivBiome+ ingrediënttechnologie, een unieke mix van prebiotica waarvan klinisch is aangetoond dat het het darmmicrobioom snel voedt om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen. Wij adviseren een overschakelperiode van 7 dagen om jouw huisdier aan deze nieuwe samenstelling te laten wennen.

Veel dingen kunnen de spijsvertering van jouw hond beïnvloeden, denk bijvoorbeeld aan verkeerde vetgehalten in het bloed, het onvermogen om eiwitten te verteren of een gebrek aan spijsverteringsenzymen in het lichaam. Voor veel honden met spijsverteringsstoornissen is een verlaagd vetgehalte in hun voeding belangrijk. Hill’s heeft daarom het i/d Digestive Care Low Fat Stoofpotje samengesteld. Deze voeding, op basis van kip, groenten en toegevoegde vitaminen en mineralen, is speciaal ontwikkeld om de spijsvertering van je hond te ondersteunen.

Eigenschappen

  • Bijzonder hoge verteerbaarheid en laag in vetten
  • Gemaakt met ActivBiome+ technologie; een unieke mix van prebiotica waarvan is aangetoond dat ze snel het darmmicrobioom voeden om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen
  • Verrijkt met omega 3 en omega 6 vetzuren en bewezen antioxidanten
  • Draagt bij aan een gezonde spijsvertering en een verbeterde opname van voedingsstoffen
  • Bevordert een gezonde balans van de darmflora
  • Ondersteunt de weerstand

Geschikt voor

Honden met spijsverteringsstoornissen

Smaak

Kip en groenten

Inhoud

24 x 156 gram of 12 x 354 gram

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten (kip 3%), granen, verschillende suikers, bijproducten van plantaardige oorsprong, mineralen, groenten (0,8%), eieren en ei-bijproducten, oliën en vetten, zaden, fruit. Goed verteerbare ingrediënten: Varkenslever, kip, maïszetmeel, rijst, gedroogde eieren, plantaardige olie.

Analytische bestanddelen

Eiwit 5,0%, vetgehalte 1,9%, ruwe celstof 0,41%, ruwe as 1,4%, vocht 78,4%, calcium 0,19%, fosfor 0,13%, natrium 0,10%, kalium 0,21%, magnesium 0,02%; per kg: vitamine A 24.497IE, vitamine D3 273IE.

Nutritionele toevoegingsmiddelen

3b103 (IJzer) 9,5mg, 3b202 (Jodium) 0,3mg, 3b405 (Koper) 0,9mg, 3b503 (Mangaan) 2,1mg, 3b603 (Zink) 30,3mg. Technologische toevoegingsmiddelen: Kaliumalginaat 5,0g

Video's

Merk

Hill"s

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hill”s Prescription Diet i/d Digestive Care Low Fat Stoofpotje – 12 x 354 g” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *