Meteen naar de inhoud

Enkele buien. Morgen eerst een bui, van het noorden uit zon KNMI : 24-02-2023

  • knmi

Enkele buien. Morgen eerst een bui, van het noorden uit zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond is het wisselend bewolkt met hier en daar een bui. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6, in het noordelijk kustgebied af en toe ook hard, windkracht 7.

Komende nacht komt er een enkele bui voor. In het midden en zuiden kan het vooral op bruggen en viaducten plaatselijk glad worden. De minimumtemperatuur ligt rond 2°C. De noordwestelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend is het wisselend bewolkt met hier en daar een bui. De wind komt uit een noordelijke richting en is matig boven land en af en toe krachtig, windkracht 6, aan de kust en op het IJsselmeer.
Morgenmiddag komt er met name in de zuidelijke helft nog een enkele bui voor. Van het noorden uit komt er steeds meer zon en uiteindelijk is het vrijwel overal zonnig. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind komt uit een noordelijke richting en is matig, aan zee vrij krachtig.
Morgenavond is er nauwelijks bewolking en is het droog. De noordelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het noordelijke kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/02/2023 21.43 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Zonnige perioden en vrij koud met in de nachten vanaf zondag lichte vorst, in het oosten mogelijk ook matige vorst. Zaterdag mogelijk nog een enkele bui, daarna droog.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is voorlopig niet groot.
Uitgifte: 24/02/2023 04.34 uur LT

Lange termijnverwachting

Vrijdag 03 maart tot en met vrijdag 10 maart
Het blijft vrij koud met 60-70% kans op maximumtemperaturen onder het langjarig gemiddelde. De kans op vorst in de nacht daalt naar 30-40% terwijl de neerslagkans stijgt naar 30-40%.
Uitgifte: 24/02/2023 04.34 uur LT