Meteen naar de inhoud

Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien KNMI : 29-03-2023

Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vanavond is het bewolkt en regent het in het noorden soms. In het zuiden is het droog en is misschien de zon nog even te zien. De temperatuur ligt tussen 10 en 13°C. De wind is zuidelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. Later is er vooral in het zuiden kans op een bui. Het koelt nauwelijks af met een minimumtemperatuur rond 10°C. De wind komt uit het zuidwesten en neemt in kracht toe. Aan de kust komt een krachtige wind te staan, windkracht 6.

Morgenochtend is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien. De wind uit het zuidwesten is boven land matig tot vrij krachtig, langs de kust soms krachtig, windkracht 6.
Morgenmiddag schijnt af en toe de zon, maar zijn er met name in het zuiden en oosten enkele buien. Soms is dat een stevige bui met onweer en windstoten tot 60 km/uur. De maximumtemperatuur ligt tussen 11 en 15°C. De wind uit het zuidwesten is boven land matig, aan de kust krachtig, windkracht 6.
Morgenavond wordt het geleidelijk overal droog en klaart het steeds meer op. De wind uit het zuidwesten neemt boven land af naar zwak of matig, aan zee waait het soms nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/03/2023 17.51 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Eerst zacht met perioden met regen. Zondag overgang naar meestal droog, vrij koud weer met zonnige perioden met ’s nachts in opklaringen lichte vorst.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is vooralsnog klein.
Uitgifte: 29/03/2023 03.53 uur LT

Lange termijnverwachting

Woensdag 05 april tot en met woensdag 12 april
Vrij koud met een afwisseling tussen zonnige perioden en bewolking. De kans op regen is iedere dag ongeveer 40%.
Uitgifte: 29/03/2023 03.53 uur LT