Meteen naar de inhoud

Vandaag bewolkt, morgen ook hier en daar zon KNMI : 07-04-2023

Vandaag bewolkt, morgen ook hier en daar zon

Verwachting voor vandaag en morgen

Waarschuwingen
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanavond klaart het in het noorden en noordoosten op, elders is het bewolkt. Het blijft op veel plaatsen droog. In het zuidwesten staat er een matige wind uit het noordwesten, elders is er weinig wind.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. Plaatselijk komt mist voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het zuidwesten tot rond het vriespunt in het noordoosten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend komt er eerst plaatselijk mist voor, maar geleidelijk breekt de zon door. In het zuiden en noordoosten blijft het overwegend bewolkt. Het is droog. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is zwak tot matig.
Morgenmiddag schijnt vooral in het zuiden en westen de zon, elders komt ook bewolking voor. Het blijft droog. De middagtemperatuur ligt tussen 9°C in het noordelijk kustgebied en 15°C in het zuidwesten. De wind komt voornamelijk uit het noordoosten en is zwak tot matig.
Morgenavond zijn er enkele opklaringen. Het blijft droog. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 07/04/2023 17.54 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Het weekeinde droog met af en toe zon. Vanaf maandag wisselvallig met van tijd tot tijd regen. Temperatuur eerst iets boven, later rond normaal.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is vooralsnog gering.
Uitgifte: 07/04/2023 11.17 uur LT

Lange termijnverwachting

Vrijdag 14 april tot en met vrijdag 21 april
Grote kans (ca 70-80%) op overgang naar een minder wisselvallige weertype, met slechts af en toe een bui en temperaturen rond normaal.
Uitgifte: 07/04/2023 11.17 uur LT